Ledelse gjennom dialog

Bli kjent med Bjarne A. Johansen – bedriftslederen som ble sykepleier i voksen alder og som siden har fylt ulike lederroller i flere kommuner og i spesialisthelsetjenesten. I sitt daglige arbeid som virksomhetsleder i Stavanger kommune samarbeider han tett med ledere og team på alle nivåer og er lidenskapelig opptatt av lederutvikling. Med sin bakgrunn fra både salgsbransjen og psykisk helsefelt vet han hvor viktig kommunikasjon, samspill og relasjoner er for å skape bedre prestasjoner og resultater. Bjarne er særlig opptatt av å gjøre teori praktisk anvendbart , og hans hovedmål er å sikre at det du lærer fører til reell endring og forbedring av din lederpraksis. Som deltaker får du ikke bare innsikt, men også konkrete verktøy som du kan iverksette umiddelbart for å skape resultater.

MODUL 1 – LYTTENDE LEDERSKAP AKTIV LYTTING I PRAKSIS Dykk ned i essensen av lyttende lederskap og oppdag hvordan aktiv lytting kan transformere dine kommunikasjonsferdigheter. Utforsk begrepet aktiv lytting, lær å implementere det i en ledelseskontekst, og oppdag konkrete verktøy og teknikker som styrker din evne til å forstå, engasjere og lede gjennom å bli en bedre lytter.

• HVA ER AKTIV LYTTING? • VERKTØY OG TEKNIKKER

• AKTIV LYTTING I LEDERSKAPSKONTEKST MODUL 2: KLAR, KONKRET OG KONSTRUKTIV

• Kort oppsummering av forrige modul (aktiv lytting)

• Kritikkens fallgruver • Prinsipper for klar og konstruktiv kommunikasjon

• Hvordan tilbakemeldinger fremmer personlig utvikling

• Lær hvordan vi omdanner vanskelige tilbakemeldinger og kritikk til konstruktiv dialog

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *