Verdensnyhet fra Tagtech

Tagtech Solutions AS lanserer datafangstplattformen «Aiota»

Et bilde som inneholder skip, himmel, tekst, vann

Automatisk generert beskrivelse

Tagtech Solutions AS lanserte 1. september sin innovative datafangstplattform, Aiota, som er skreddersydd for å møte behovene til skipsverft, mekaniske verksteder og annen marinerelatert industri. Denne nye plattformen representerer et betydelig fremskritt innen digitalisering og effektivisering, og gjør det enklere for bedrifter å samle inn og analysere kritiske data i sanntid.

Med base på Campus Kristiansund, har Tagtech Solutions AS utviklet Aiota for å støtte industribedrifter med moderne verktøy som øker produktiviteten og gir bedre beslutningsgrunnlag. Plattformen er fleksibel og kan tilpasses ulike typer utstyr og prosesser, noe som gjør den til et verdifullt verktøy for bedrifter som ønsker å være i forkant av den teknologiske utviklingen. Med teknologier som blant annet IoT, RFID og AI, gir det uante muligheter for å innhente og tolke data med minimalt behov for bemanning.

I platformen er det allerede utviklet en del standardiserte apper, som forenkler de mest kritiske prosessene.

Selvbetjent uttak av forbruksmateriell

Et bilde som inneholder elektronikk, Mobiltelefon, tekst, duppeditt

Automatisk generert beskrivelse

Med Aiota Scan&Go kan ansatte i industribedrifter enkelt registrere uttak av forbruksmateriell eller verneutstyr og kostnadsføre det mot riktig kostnadsbærer. Dette sikrer nøyaktig og effektiv administrasjon av ressurser direkte fra mobile enheter.

Avfallsregistrering

Et bilde som inneholder skjermbilde, tekst, multimedia, Mobiltelefon

Automatisk generert beskrivelse

Aiota Waste er en løsning som gjør det enkelt for ansatte å registrere avfallsmengder. Denne løsningen sikrer nøyaktig kostnadsføring og bedre kontroll over avfallshåndteringen.

Drivstofftanking

Aiota Fuel er en løsning for registrering av fylling av diesel og vann fra tanker på industrianlegg. Denne løsningen sikrer nøyaktig kostnadsføring og bedre kontroll over ressursbruk.

Ordreregistrering

Et bilde som inneholder tekst, Mobiltelefon, duppeditt, Kommunikasjonsenhet

Automatisk generert beskrivelse

Aiota Sales er en app som gjør det enkelt for selgere på veien å registrere kundeordre. Vår løsning støtter kundespesifikke prislister, kampanjer og rabatter, noe som sikrer nøyaktig og effektiv ordrehåndtering.

Med integrasjoner mot blant Tidsbanken, Microsoft Dynamics BC og Tripletex, kan man sømløst hente og sende data mellom systemene, for en mer effektiv registrering.

Les mer om Aiota og hvordan den kan bidra til å optimalisere driften på https://aiota.no

Ønsker dere mer informasjon eller en demo, kan man kontakte Mikael direkte for å sette opp et uforpliktende møte:Mikael Thorsgaard
TLF: 47 45 26 65
Epost: mikael@tagtech.no