Nyheter fra Varde. Jobbklubb og Karrierepasset

God erfaring i å samarbeide med ON-nettverket under Jobbklubb Ukraina.

Varde er leverandør av kurset Jobbklubb, et treukers kurs hvor personer som er arbeidsledige får kartlagt sin kompetanse, innsikt i lokalt arbeidsmarked og bistand til å se sine arbeidsmuligheter. I sommer hadde Varde en egen Jobbklubb for personer fra Ukraina.

Etter en kartlegging av kursdeltakernes arbeidserfaring og formelle kompetanse fikk flere medlemmer i ON Ocean Network tilsendt en kort oversikt og en invitasjon til intervjudag på Varde. Flere meldte interesse, noe som førte til at kursdeltakere ble intervjuet til konkrete ansettelser. Tilbakemeldingene fra både kursdeltakere og bedrifter har vært positive, så dette er noe Varde vil fortsette med fremover.

Karrierepasset er endelig lansert og tilgjengelig for alle – www.karrierepasset.no

Varde har i samarbeid med de andre medlemsbedriftene i Kopano vært med på å utvikle Karrierepasset. Karrierepasset er et gratis digitalt verktøy som fungerer som en personlig karriereveileder.

Gjennom en omfattende yrkesdatabase kan man utforske et bredt spekter av yrkesmuligheter, kartlegge ferdigheter, kompetanse og interesser, og finne passende utdanningsveier. Karrierepasset gir en de verktøyene man trenger for å ta kontroll over egen karriere og sette seg gode karrieremål. Se lenke for mer informasjon om Karrierepasset. Dere kan selv registrere dere i Karrierepasset, og teste det ut. Karrierepasset er gratis.